Spring til indhold

Weekendens sidste spillerunde i Danmarksturneringen

Nyheder | 

By Anders Smedstrup Mortensen

Weekendens og dermed årets divisionskampe er ved at være ovre.

Det har været ligeved-og-næsten for herrernes 1. Hold I 2. division. Flere gange i løbet af året har matcherne været på sidste hul, med sidste korte afgørende putt, som lige er faldet udenom… Lørdag galdt det Sæby på hjemmebane men det blev en kamp som endte uafgjort . Søndag mødte holdet Hjørring på udebane. Her endte det også med et uafgjort resultat. .Holdet tager en 2. plads i puljen efter Hjørring.

  1. division herrer tabte desværre begge deres kampe og må rykke ned. Dette på trods af at de flot slog puljevinderne fra Aalborg tidligere på sæsonen. Lørdag mødte holdet Aalborg på udebane og søndagens modstander var Sebber Kloster. Holdet spiller derfor I 4. Division næste år.

Damerne slutter på 4. pladsen med 2 point i kvalrækken. Dameholdet måtte også se sig besejret begge dage. Lørdag mødte de Sæby på hjemmebane og Søndagens kamp blev spillet mod Hvide Klit på deres bane.

  1. division senior mødte også modstand I sidste spillerunde. Holdet var lørdag på langfart hvor det galdt Horsens og søndag tog holdet I mod Himmerland på egen bane. Men begge dage endte det med nederlag til Brønderslev. Seniorerne slutter på 3. pladsen i 2. division.

Forretningsfører
Ulla Gade