Spring til indhold

Hos Brønderslev Golfklub er der mulighed for at spille til billig greenfee, hvis du er medlem af en nedenstående klubber eller har Golfhæftet. Flexmedlemmer og hverdagsflex har ikke mulighed for at benytte rabatordninger og få billig greenfee.

Kan du få rabat på din greenfee til Brønderslev Golf Klub?

 1. Halv greenfee til nordjyske klubber ( GNG ) + Gyt­te­gård Golf Klub, Ham­mel Gol­f­klub, Tan­ge Sø Golfklub,Trehøje Gol­f­klub, Århus Ådal Golf Club, Heden­sted Gol­f­klub, Him­mel­b­jer­get Gol­f­klub, Viborg Gol­f­klub, Näs­sjö Gol­fklubb, Tøn­der Gol­f­klub, Juels­min­de Gol­f­klub, Ikast Tul­l­mo­re Golf Club og Fre­de­riks­sund Gol­f­klub.
  Ordningen gælder ikke flexmedlemmer og Hverdagsflex
 2. Halv greenfee til gæst, der spiller med medlem ( 1 gæst pr. medlem ).
  Gælder også på Pay & Play. Gælder ikke hvis gæst er en junior på hvid sløjfe.
  Ordningen gælder ikke flexmedlemmer og Hverdagsflex
 3. Op til 3 juniorer spiller gratis ifølge med betalende voksen greenfeegæst, såfremt deres hjemmeklub er med i ordningen. Juniorgreenfeeaftale
 4. Golfhæftet. Halvpris
 5. Flexmedlemmer og Hverdagsflex
  Betaler fuld greenfee. Golfhæftet og andre former for rabatter kan ikke benyttes.

Medlemmer af udenlandske klubber, der ikke har et fuldtidsmedlemskab og dermed ubegrænset spilleret i hjemmeklub, har ikke adgang til banen.

Det samme gælder for medlemmer af Loyal Tee.

Greenfee priser

Hverdage
Seniorer kr. 450,00
Juniorer kr. 225,00

Weekend- og helligdage
Seniorer kr. 450,00
Juniorer kr. 225,00

Leje af Buggy
18 huller kr. 275,00
36 huller kr. 475,00

Spil en udfordrende bane i Nordjyllands smukke natur

Et spil golf i den skønne natur hos Brønderslev Golf kan give dig en afslappende stund på en af de bedste golfbaner i Jylland, hvor du kan nyde den skønne nordjyske natur. Du kan samtidig pleje dine sociale forbindelser – både privat og arbejdsmæssigt, for et godt spil golf er også godt til at samle folk om en hyggelig social aktivitet.

Brønderslev Golf har en af Jyllands bedste Pay and Play baner

Hos Brønderslev Golf finder du en fantastisk Golf Pay and Play bane, hvor der er 9 flotte huller i afvekslende natur med udfordringer for både nybegyndere og øvede spillere. Hér kan alle prøve kræfter med golfspillet. Par er 30, nemlig 6 par 3 huller og 3 par 4 huller. Banen er rated, således at de scores, der opnås, kan anvendes til handicapregulering. Fra 2024 er der tidsbestilling på pay & play banen. Læs mere og book din starttid på bookgolf.dk. Har du ikke golfudstyr, kan du leje det i Proshoppen.

Opslag om lokale regler hænger ved scorekortprinter. Pay & Play er åben. Oplysning om aktuel banestatus vil altid være anført på hjemmesiden eller kan fås ved opkald til klubben.

Velkommen til en af Danmarks bedste Pay and Play baner.

Greenfee alle dage 

Seniorer: kr. 200,-
Juniorer: kr. 100,-

Årskort

2.525,- købes i receptionen.

GNG-aftalen (1/2-greenfee ordningen) er ikke gældende ved Pay and Play.
Pay & Play banen er IKKE en del af Golfringaftalen.
Spiller du som gæst sammen med et medlem af Brønderslev Golfklub, ydes der 50% rabat på senior pris til en spiller. Ingen rabat på junior pris.