Spring til indhold

Over 1.000 hold og over 10.000 golfspillere har i 2021 deltaget i Danmarks suverænt største holdturnering: Regionsgolf.

Brønderslev Golfklub har deltaget I Regionsgolf Vest med 3 hold i handicaprækkerne ABCD. Vi har hold i A-, B-, og C-rækken.

I aldersrækkerne har vi deltaget med 1 seniorhold, 3 veteranhold og 1 superveteranhold.

Regionsfinalerne i Vest blev afviklet i Mollerup og Juelsminde. Landsfinalerne er henlagt til Fyn, nemlig Vestfyn og Langesø. Her har vi desværre ingen hold med.

B-holdet blev puljevinder men tabte 1/8 dels finalen til Sebber Kloster. Veteran C2 blev ligeledes puljevinder. De nåede også 1/8 dels finalen, hvor de tabte til Frederikshavn.

Som noget nyt i år anvendtes elektroniske kampkort i Regionsgolf, og hver holdkaptajn kunne før turneringsstart indtaste sin bruttotrup. Oplysninger om handicap deles med DGU’s database. Handicaps ændres på en helt anden måde med det nye WHS-system, så det har været en stor fordel at kunne trække helt aktuelle handicaps fra DGU-basen.

Et hold består af 6 spillere, 2 kvinder og 4 mænd. Der spilles hulspil, ligesom i Ryder Cup, så det er meget spændende. Hvert hold har en holdkaptajn, som står for udtagelse af hold.  På alle hold er der spillere fra året før, som gerne vil være med igen, men der er muligvis plads til enkelte nye på nogle af holdene. Det kommer der klubbesked om i marts måned.

Se mere om Regionsgolf på http://rgd.dk/

September 2021

Brønderslev Golfklub

Klubkoordinator for Regionsgolf
Gitte Rune