Spring til indhold

Nyt fra Bestyrelselsen – april 2018

Nyheder | 

By Kent Budolfsen

Alle sløjfer åbnet: Så fik vi endelig åbnet alle sløjfer, idet vejrguderne nu har lovet bedring i vejret. Selvom påsken var kold, så havde vi over 50 greenfeegæster i påske. Samtidig med en del tilfredse medlemmer, som kunne spille på sommergreens. Men denne weekend hvor alt er åbent ja så er der virkelig kommet medlemmer på græs. Det er så dejligt at få gang i alle sløjfe igen.

Åbningsturnering v/OBH Nordica og Golfshoppen søndag den 15. april: Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig åbningsturneringen, vil jeg anbefale dig at få det gjort. Det bliver en anderledes turnering, hvor du ved tilmeldingen selv bestemmer hvilket teested, du ønsker at spille fra. Derudover vil der være andre tiltag under selve turneringen. Husk den koster kun kr. 70,- at deltage og så er klubben vært ved suppe bagefter.

Golf Night: Brønderslev Golfklub inviterer i samarbejde med Mr Agerbæk, Vinspecialisten Brønderslev, Golfshoppen og Golfcaféen til Golf Night mandag den 14. maj kl. 19.00. Arrangementet sker hos Mr Agerbæk. Reserver aften allerede nu – Der kommer en særskilt invitation ud. Husk det er først til mølle og der er plads til 60 medlemmer. Tilmelding kan ske til info@broenderslevgolfklub.dk

Årsmærker: Årsmærker kan afhentes på kontoret.

Pitchfork: Vi river os i håret, for vi kan ikke finde en måde, hvorpå vi kan få alle til at rette deres mærker op. Nogle siger, at de spiller fladt ind, så ’jeg laver ikke mærker’. Det er muligt, at de ikke kan finde deres eget mærke, men ret så et andet op.

Det giver også mærke på green, når I slår op af greenbunker.

Vi har bedt baneservice om at tjekke, at I har en pitchfork i lommen, når I går ud. Men det garanterer jo desværre ikke, at I bruger den. (Mange gør, men for mange gør det altså ikke)

Husk pitchforken skal ikke ligge i bagen. ?

Høreapparater: Vi har fået en ny og for mange en meget aktuel GULD sponsor med medlemsfordele.

Det er Høreapparatet – Ørelægernes Hørecenter www.hoereapparatet.dk De har bopæl i Brønderslev Sundhedshus. Vi glæder os til samarbejdet.

Ved en henvendelse kan I få en voucher ved Ulla, der ud over de officielle tilskud giver jer kr. 500,00 i rabat.

På bestyrelsens vegne

Kirsten Juel Jensen – formand