Spring til indhold

Medlemsbrev nr. 3 maj 2018

Nyheder | 

By Kent Budolfsen

Kære alle

Lidt nyt fra bestyrelsen.

Endelig fik vi godt vejr og kunne indvie alle 3 sløjfer og sommergreens. Vi har jo desværre svamp i greens og der er sprøjtet herfor. Vi håber de snart er fine og plane igen.

Begynder weekendkursus i april samt diabetes golf:

Af de 14 begyndere, som har været på begynderkursus i april måned, har de 12 meldt sig ind nu. Det er vi rigtig glade for og uden de to dygtige trænere og de mange frivillige kunne det slet ikke lade sig gøre – så tusinde tak for det.

Diabetesholdet var på 8 og her har de 5 takket ja til at fortsætte frem til 1/6. Derefter håber vi så, at de tager imod tilbud om at blive medlem af klubben.

Golfens Dag: På Golfens Dag deltog 23 og her har 10 meldt sig ind til begynderkursus i maj. Det betyder, at der pt er 18 begyndere på næste weekendkursus.

Det er herligt med så mange nye medlemmer.

Turneringer: Der har været fin opbakning til de første 2 turneringer Proshoppens Åbningsturnering og Mr Agerbæk / Skott Turneringer, og det er herligt ikke mindst for vores sponsorer.

Medlemsfordele:

MR. Agerbæk.  Mandag den 14. maj afholder vi en medlemsaften hos MR. Agerbæk i Bredgade, hvor der vil være vinsmagning fra Vinspecialisten, lidt godt til ganen fra Golfcafeen, kort foredrag om livet som professionel golfspiller ved Jakob Kollerup, modeopvisning fra Agerbæk og Golfshoppen ligesom der kan købes tøj med 24% rabat. De 10% er kontantrabat, 10% kundeklubrabat og 4% til golfklubben. Se opslag på klubhusdøren.

Arrangementet begynder kl. 19.00 og varer ca. 3 timer. Tilmelding til dan@mr-agerbaek.dk eller ulla@broenderslevgolfklub.dk  eller på kontoret senest den 9. maj

Aftenen sponsoreres af MR. Agerbæk og er gratis for deltagerne.

OBS. Der er begrænset plads til ca. 60, så det er ’først til mølle’ princippet her. Vi håber, at rigtig mange af jer vil bakke op om dette hyggelige arrangement.

Stena Line: Vi har også indgået en SØLV sponsoraftale med Stena Line, der blandt andet betyder, at medlemmer af klubben får 10% på færgens pris, hvis de benytter et nyt link fra vores hjemmeside til en landingspage hos Stena Line. Vi vil også få kommission til klubben med 5% på de køb, I som medlemmer gør ved Stena Line. Vores medlemmer vil desuden modtage diverse tilbud til ture, hotelophold m.v. på denne landingspage. Eneste betingelse er at i går på Stena Lines side via vores hjemmeside.

Linket er www.stenaline.dk/9700golf

Der er link på vores hjemmeside til alle guld og sølvsponsorers hjemmesider

Vi håber meget, at vores nye medlemsfordele vil blive til gavn for både sponsorerne og medlemmer. Der er ved at blive udarbejdet et opslag om alle medlemsfordelene. Når det er færdigt, vil de blive lagt på hjemmesiden.

Medlemsmøde: Der vil blive afholdt medlemsmøde den 11. juni kl. 19.00 med deltagelse af vores banekonsulent Thomas Jepsen fra DGU så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Maratongolf: Der spilles Marathon Golf søndag den 20. maj. Marathon Golf er et projekt, som vores elitespillere laver for at give noget tilbage til klubben for den støtte klubben giver til eliten. Marathon Golf startede tilbage i 2014. Udbyttet af Marathon Golf har bl.a. været med til at overdækningen blev en realitet samtidig med loungemøblerne og lys på rangen.

Der vil komme særskilt meddelelse ud om dette i næste uge. Elitespillerne starter med at spille kl. 05.00 om morgenen og slutter kl. 17.00. De skal spille så mange huller som muligt.

Samarbejde ønskes: Der er desværre for ofte medlemmer, der presser sig ind på banen uden tidsbestilling. Der er også flere som booker, men slet ikke overholder start- og flettetider. Spillet på banen vil glide meget bedre, såfremt alle overholder start- og flettetider. Derfor kære medlemmer dette er et lille nødråb om samarbejde?

Vi har jo baneservice i Weekenderne, så hvis der ser ud til at være et hul, så spørg dem, om der er mulighed for at starte tidligere. Baneservicen er her for at servicere jer og sørge for at alt glider, så alle har en god runde. Det er det eneste vi som bestyrelse ønsker. At medlemmer har det godt og nyder at komme i klubben.

På bestyrelsens vegne

Kirsten Juel Jensen