Spring til indhold

Medlemsbrev december 2018

Nyheder | 

By Anders Smedstrup Mortensen

Kære medlemmer

Så er det tid til det sidste nyhedsbrev i år. Julen er tæt på og vi skal snart sige goddag til 2019.

Vi har haft et herligt år på banen med godt vejr og masser af golf. Bolden rullede og vi har lavet drives som aldrig før. Det er stadig muligt at spille på alle huller med sommergreens, men slagene er blevet kortere nu, hvor der er græs på fairway og det er blevet koldt.

Det er dejligt at se, at der er golfspillere på banen hver dag. Men husk nu at passe på vores bane. Det er så dejligt at vi stadig spiller på sommergreens, når der ikke er frost. Husk dog på at der kan være vintergreens nogle dage, hvis keeperne skønner det.

Ulla holder juleferie frem til 2. januar, men kontoret vil være lukket frem til tirsdag den 8. januar, da der skal skiftes forpagtere i Golfcaféen. Som I alle ved skal vi sige farvel til Kristian og Rikke og Velkommen til Thomas Sletten og hans søster Lotte Sletten.

Ulla gør opmærksom på at der er udsendt kontingentopkrævning medio december. Så til jer medlemmer som endnu ikke er på pbs eller elektronisk indbetalingskort – Hold øje i postkassen. Hvis I ikke har modtaget noget girokort endnu, så skriv til kontoret på info@broenderslevgolfklub.dk

Vi får malet klubhuset indvendig i februar. Chris Jespersen med venner har lovet at stå for det. Tusind tak.

Hvis der endnu er nogen medlemmer, som endnu ikke har fået bestilt nytårsmenu, kan det nås endnu oplyser Kristian – men der er kun få kuverter tilbage.

Ny sponsor JKE og St. Ajstrup: Det er en stor fornøjelse af kunne præsentere JKE og Køkken-og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup som ny guldsponsor i Brønderslev Golfklub. Det er en virksomhed med stolte traditioner og dygtige medarbejdere, som i mere end 40 år har solgt køkkener, badeværelser og hårde hvidevarer til nordjyderne.

Med 2 butikker, en i St. Ajstrup ved Nibe med mere end 4.000 m2 udstilling og JKE Design butikken på Hjørringvej i Brønderslev finder du et fantastisk varieret udbud af lokalt producerede JKE køkkener og badeværelser. Begge butikker er så absolut et besøg værd – og de lover, at du med garanti kan forvente den bedste service og de skarpeste priser, som markedet kan tilbyde.

Udover dit eget personlige gode tilbud som medlem af golfklubben ”donerer” JKE/St. Ajstrup også 1% af det køb, som golfklubbens medlemmer køber ind for i hele 2019. Det er et meget flot tilbud, som vi håber I vil bakke op omkring.

Se meget mere om JKE og St. Ajstrup på disse 2 websites:  www.st-ajstrup.dk og www.jke-design.com

BeneFiT Vores nye sponsor fysioterapeutklinikken i Dronninglund BeneFiT har tilbud om en Golf Body Test til alle medlemmer der ønsker at gøre deres krop til en medspiller på banen.

Normalpris kr. 900,00 Medlemmer af Brønderslev golfklub skal give kr. 700,00

Benefit Dronninglund – https://www.bene-fit.dk/dronninglund

In Modus: Husk at der starter et golftræningshold op den mandag 7. januar 2019 kl. 16.00 – 17.00

og de kommende 5 mandage

InModus Brønderslev: http://inmotus.dk/

B-Beautiful: Godt julegavetilbud hvis du mangler en sidste gave. Der er tilbud på ansigtsbehandling normalpris kr. 550,00 nu kr. 399,00 og 10 % på Exuviance produkter

B-beautiful Brønderslev – http://www.bbeautiful.dk/

Der er også medlemsfordele hos

Nybolig Brønderslevhttps://www.nybolig.dk/

Klubben modtager 10 % af salgssalør, såfremt Nybolig Brønderslev sælger hus for et klubmedlem

Stena Line

10 % på alle billetter købt via link https://www.stenaline.dk/9700golf 5 % tilfalder golfklubben

Høreapparatet Ørelægernes Hørecenter https://www.hoereapparatet.dk/

Gavekort på kr. 500,- til køb af høreapparat – Gavekortet hentes på kontoret i golfklubben

Husk at støtte alle vores sponsorer for de støtter os. Alle såvel store som små sponsorer er med til at sikre en golfklub i Brønderslev. Du kan se alle vore sponsorer på vores hjemmeside https://broenderslevgolfklub.dk/

Så vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Stor tak til alle sponsorer for støtte og stor tak til alle jer frivillige, som hjælper Brønderslev Golfklub. Uden støtte og hjælp ville det se sort ud.

Kirsten Juel Jensen