Tirs­dag­spi­ger­ne byder nye såvel som gam­le med­lem­mer vel­kom­men til sæson 2021.

Sæso­nen begyn­der tirs­dag den 23.marts. Pro­gram læg­ges på Brøn­der­s­lev Gol­f­klubs hjem­mesi­den og hæn­ges op i damer­nes omklæd­nings­rum sene­st medio marts.

Vi er en dame­klub, som spil­ler hver tirs­dag. Vi læg­ger vægt på både det sport­s­li­ge og hyg­ge­ligt samvær. Alle kan være med – blot man har til­la­del­se til at gå på den sto­re bane.

Vi går ud på to sløj­fer, de der ind­går i dagens bane. Der spil­les både 18 og 9 hul­ler. Vi møder sene­st kl. 8.30.

Kl. 8.40, stil­les der hold ved hjælp af lod­træk­ning blandt de afle­ve­re­de sco­re­kort. Alt­så spil­ler vi med man­ge for­skel­li­ge i løbet af sæso­nen. Sco­re­kort udfyl­des efter at hol­de­ne har fået til­delt bane. Det er vig­tigt at over­hol­de tiden, da før­ste start tid er kl. 9.00.

Efter afslut­tet spil­ler­un­de, hyg­ger vi os på ter­ras­sen eller i klubhuset.

Ind imel­lem er der fæl­les­spis­ning. Dato­er frem­går af pro­gram­met. På dis­se dage er der præmier.

I løbet af sæso­nen spil­ler vi 2 gan­ge med ”Mor­gen­fru­er­ne” fra Hir­ts­hals (i hhv. Hir­ts­hals og Brøn­der­s­lev) og 1 gang med ”Man­dags­dren­ge­ne” (i Brønderslev).

Til Sct. Hans Mat­chen slår vi efter flot­te hek­se med efter­føl­gen­de fællesspisning.

Husk Jeres flot­te hat­te. Der er præ­mie til den flotteste.

Vi har feri­e­golf i juli måned, hvor de, der møder op, selv stil­ler hold.

Når der er vin­ter­golf møder vi kl. 9.00 og slår ud kl. 9.15. De, der møder op, stil­ler selv hold.

Kon­tin­gent for sæso­nen er 400 kr.,

beta­les via bank Reg. nr. 7375 kon­to 0004068327, sene­st tirs­dag 09.marts.

Husk at angi­ve navn og golfnummer.

Brøn­der­s­lev Gol­f­klubs admi­ni­stra­tion vare­ta­ger Tirs­dag­spi­gers kon­to fra 2021.

Gæster er vel­kom­ne på tirs­da­ge med * i programmet.

Gæster­nes gre­en­fee til klub­ben er 20 kr. pr. gang.

Vi ser frem til en for­nø­je­lig sæson.                                    Ven­lig hil­sen fra Bestyrelsen

PROGRAM 2021

Vel­kom­men til en ny sæson med hyg­ge, spil og for­hå­bent­lig godt vejr.

• bety­der, at gæster kan spil­le med.

Vi ønsker alle en rig­tig god sæson

Ben­te Budol­f­sen 61 45 79 41

bab@bbnpost.dk