Spring til indhold

Danmarksturneringen i Golf d. 14-15 juni 2014

Nyheder | 

By Anders Smedstrup Mortensen

Danmarksturneringen_2014

Brønderslev Golfklub`s 2. Division har klaret sig rigtigt godt i weekenden, idet det bød på sejre begge dage. Lørdag på hjemmebane, blev Frederikshavn GK sendt hjem med et nederlag på 14-4. Søndag blev Sæby slået på udebane med 10-8. Så der er spænding inden sidste spillerunde i august.

Lørdag vandt 3. divisionsholdet en flot sejr hjemme, over Aalborg. Men søndag måtte holdet desværre indkassere et nederlag på 4-10 mod Blokhus. Det bliver svært for holdet inden sidste spillerunde, som både kræver sejr og hjælp af andre hold. Men optimismen er der, for både holdet og holdleder.

Dameholdet i Kvalifikationsrækken mødte lørdag, Sæby på udebane. Det var tæt løb, som desværre endte med sejr til Sæby på 5-4. Holdet skulle søndag tage imod Ørnehøj 1 på hjemmebane. Her blev det også noget af en ”gyser”, som desværre endte med sejr til Ørnehøj 1 på 5-4.

Seniorholdet i 2. Division klarede sig fantastisk i denne spillerunde. Lørdag var det udebane mod Nordvestjysk GK som blev slået med 10-4. Søndag tog holdet imod Horsens og her blev resultatet lige så flot med en sejr til BG på 10-4 over Horsens.

Mette H. Lundin