Spring til indhold

Beretning fra regel- & hcp

Nyheder | 

By Anders Smedstrup Mortensen

Vi er netop alle igen blevet årsreguleret, og igen foregik det uden problemer.

I hvert fald uden tekniske problemer. Der var desværre stadig lidt problem med at få alle spillede runder reguleret. Der er stadig en del, der ikke husker sin markørrolle, når der indberettes elektronisk. Alt for mange reagerer ikke på den ”rykkermail”, som systemet udsender. Det er vigtigt, at man opfylder sin markørpligt.

Et andet problem, som administrationen har kæmpet med, er sent indleverede scorekort. Scores skal indberettes umiddelbart efter at runden er spillet eller hurtigst muligt efter. Vi har eksempler på MEGET sent indleverede scores, som oven i købet er kommet i bundter. En adfærd, der jo betyder, at man i perioder har spillet til forkert hcp, og når vi først får dem efter årsreguleringen kan de ikke medregnes.

Vi har i dag 305 medlemmer uden EGA-hcp. Det er en lille stigning (ca.30) i f.t. sidste år. Det er naturligvis en privat sag, om man ønsker et EGA-hcp eller ej, men man skal huske, at indlevering af scorekort fører til regulering, som igen fører til årsregulering = den simple måde at have et retmæssigt spillehcp.

På udvalgets vegne

Kurt Pallesen