imuran zostavax hydrolyse af oseltamivir i leveren azilect and selegiline bivirkninger ved azithromycin ibuprofen og løb

Sponsor i Brønderslev Golfklub

Et sponsorat i Brønderslev Golfklub er en profilering af din virksomhed overfor 1200 medlemmer og 7000 greenfeegæster om året. Din virksomhed har derfor mulighed for at skabe gode relationer i et miljø, hvor golfspillet er i centrum.

I Brønderslev Golfklub kan din virksomhed vælge mellem store og små sponsorater, og vi har mulighed for at sammensætte en sponsoraftale, der tilgodeser netop din virksomhed.

Med et sponsorat i Brønderslev Golfklub, har du mulighed for både at støtte klubben, vore juniorer og eliten, og samtidig blive kendt i klubben såvel som i lokalsamfundet,

og vores motto er:

”Støt vore sponsorer, de støtter os”

Er du interesseret i at blive sponsor i Brønderslev Golfklub, vil vi gerne tage en uforpligtende snak med dig.

Du er velkommen til at kontakte sponsorudvalget Christian Grande på tlf. 29 85 10 48 grande(at)dbmail.dk, eller forretningsfører Ulla Gade på tlf. 98 82 32 81 info(at)broenderslevgolfklub.dk. Vi glæder os til at samarbejde med din virksomhed og byde dig velkommen i vores klub.

Dette menupunkt indeholder:

» Super sponsorer