hvor hurtigt virker cytotec hvor fort virker imodium overdosering imipramine hvem opfandt viagra ibuprofen ratiopharm 600 mg bivirkninger

Nyheder

Resultater fra Brønderslev Golfklub’s divisionshold

Brønderslev Golfklub har weekenden haft alle deres divisionshold i kamp i Danmarksturneringen i golf. Det har været en forrygende turneringsweekend. Klubbens førstehold som spiller i den bedste række i Danmark Santander division vest mødte lørdag Gyttegaard på fremmed græs, det lod de talentfulde unge spillere sig ikke gå på af, de slog Gyttegaard hele 12 – 6. Talenterne skulle igen i match søndag her skulle de møde sidste års sølvvindere i Aalborg Golfklub, det blev ligeledes en sejr på ikke mindre end 14 – 4, så bedre start kunne Brønderslev Golfklub´s talenter ikke ønske sig.

Klubbens andet hold som spiller i Danmarksturneringens 4. division vest spillede ligeledes begge dage på udebane, her blev det til sejre over Hjørring med 12 – 2 og Randers Fjord med 10 – 4.

Klubbens tredje hold spiller i kvalifikationsrækken, de spillede lørdag i Brønderslev og vandt over Aabybro med 10 – 4 og søndag blev der spillet i Hals hvor det ligeledes blev til en sejr på 10 – 4.

Damerne spiller i 3. division vest, de har spillet på hjemmebane både lørdag og søndag, de måtte lørdag se sig slået af FH Team Djurs med 5 – 4 og søndag pigerne fra Tange Sø med 6 – 3.

Endelig har Klubbens seniorhold som spiller i 3. division vest også spillet på hjemmebane både lørdag og søndag. Lørdag blev det til en sejr på 11 – 3 over Mollerup og søndag vandt de over Lemvig med 12 – 2, en rigtig god weekend for Brønderslev Golfklub og med de resultater forventer klubben rigtig mange tilskuere til at bakke holdene op i næste turneringsrunde, som er den 17. og 18. juni.