ibuprofen dosering børn omniscan and metformin hvor hurtig virker vermox seroquel com rivotril ibuprofen kvalme

Regionsgolf

REGIONSGOLF

Regionsgolf 2017 er afsluttet, og det blev en særdeles spændende turnering i år.

Brønderslev Golfklub har deltaget med 3 hold i handicaprækkerne A, B og C. Vi havde ikke noget hold med i D-rækken. Tættest på en puljesejr var endnu engang B-holdet. De var lige med holdet fra Dronninglund i points, og så måtte der fintælling til: De to hold havde lige mange vundne matcher, de havde lige mange kamppoints, de havde lige mange vundne ups, de havde lige mange vundne matcher på udebane, men så skete det: Brønderslev havde en sejr mindre i 1. single! Det kan da vist kaldes en hårfin afgørelse.

I senior- og veteran-rækkerne er reglerne lidt anderledes, fordi der her er op- og nedrykning. Disse rækker er nemlig fødekæde til senior-, veteran- og superveterandivisionerne under DGU. Brønderslev har deltaget med 1 hold i senior A, 1 hold i veteran eliterækken, 1 hold i veteran A og 1 hold i veteran B. Desuden har vi deltaget med 2 hold i superveteranrækken.

Veteran elite rykker ned i veteran A, men til gengæld rykker veteran A op i Veteran elite. Begge holdkaptajner har desværre ønsket at stoppe som holdkaptajner. Heldigvis er der aftale med en ny, men der mangler altså endnu en. De, der har spillet på de to hold, indkaldes til møde engang til foråret, så vi kan finde endnu en holdkaptajn, og så vi kan finde ud af, hvem der skal spille på hvilket hold.

I superveteranrækken havde vi to hold med. XA1 klarede sig ikke så godt og skal næste år spille i superveteran B. XA2 gjorde det til gengæld fornemt. Holdet blev puljevinder, og de vandt deres mellemrundekampe, så de endte som et af de 4 bedste hold vest for Storebælt. Dermed kvalificerede holdet sig til deltagelse i næste års damarksturnering. Det betyder, at Brønderslev næste år har et hold i Superveteranernes 1. division, hvor der er to puljer. Modstanderne i Brønderslevs pulje bliver Skive, Harre Vig og Aarhus.

Regionsgolf - Superveteranholdet XA2

Superveteranholdet XA2: Fra venstre: Lars Peter Nielsen, Kirsten Juel Jensen, Leif Simonsen, Elin Pedersen, Jarl Christensen, Flemming Laursen. Desuden har Dorthe Simonsen, Lis Dam, Lars Oddershede og Knud Nørgaard deltaget på holdet.

Se mere om Regionsgolf på: http://rgd.dk/

December 2017
Flemming Laursen