ibuprofen dosering børn omniscan and metformin hvor hurtig virker vermox seroquel com rivotril ibuprofen kvalme

Regionsgolf

REGIONSGOLF

De indledende kampe i Regionsgolf er nu afsluttet.

Brønderslev Golfklub har deltaget med 3 hold i handicaprækkerne A, B og C. Vi havde ikke noget hold med i D-rækken. Tættest på en puljesejr var endnu engang B-holdet. De var lige med holdet fra Dronninglund i points, og så måtte der fintælling til: De to hold havde lige mange vundne matcher, de havde lige mange kamppoints, de havde lige mange vundne ups, de havde lige mange vundne matcher på udebane, men så skete det: Brønderslev havde en sejr mindre i 1. single! Det kan da vist kaldes en hårfin afgørelse.

I senior- og veteran-rækkerne er reglerne lidt anderledes, fordi der her er op- og nedrykning. Disse rækker er nemlig fødekæde til senior-, veteran- og superveterandivisionerne under DGU. Brønderslev har deltaget med 1 hold i senior A, 1 hold i veteran eliterækken, 1 hold i veteran A og 1 hold i veteran B. Desuden har vi deltaget med 2 hold i superveteranrækken. Op- og nedrykning er endnu ikke afklaret, men veteran eliteholdet endte sidst i deres pulje, og det medfører nok en nedrykning.

Vi havde altså i alt 9 hold med i de indledende runder, og kun ét hold blev puljevinder. Det var superveteranholdet XA2. De går nu videre i kampen om at nå frem til regionsfinalerne og finalerne om det endelige danmarksmesterskab.

Regionsgolf - Superveteranholdet XA2

Superveteranholdet XA2: Fra venstre: Lars Peter Nielsen, Kirsten Juel Jensen, Leif Simonsen, Elin Pedersen, Jarl Christensen, Flemming Laursen. Desuden har Dorthe Simonsen, Lis Dam, Lars Oddershede og Knud Nørgaard deltaget på holdet.

Se mere om Regionsgolf på: http://regionsgolf-danmark.dk/

Juni/Juli 2017
Flemming Laursen