Damedagen

Program for damedagen 2017

Propostioner og spilformer

Velkommen til damedagen 2017.

Vi i bestyrelsen glæder os til, at få luftet grej og outfit, men allermest glæder vi os til at se dig og du er mere end velkommen til at tage en veninde med.

Til nye medlemmer og dem der har været medlem af kaninklubben, vil vi sige, at i skal være velkommen og vi lover, at tage godt imod jer. Hos os er det ikke nødvendigt at være god, men det er en fordel, med et godt humør, for vi hygger os, både på og udenfor banen.

Første spilledag:                 29. Marts         Stableford

Sidste spilledag:                  4. Oktober        Scramble

Fællesspisning:                   kl.19.30-20.00

Starttider:·                           kl.14.15 – 15.45

Kontingent:                         450 kr.

Gæstefee:·                         40 kr.

Praktiske oplysninger:

Tilmelding til damedagen foregår de første 3 onsdage, hvor der udfyldes tilmeldingsblanket med medlemsnummer, handicap, mailadresse og telefonnummer.

Kontingentet må meget gerne indbetales via netbank:

Kontonr. 9028 4579 98 7745 (husk at påføre dit navn), det er dog også muligt at betale kontant når tilmeldingsblanketten udfyldes

Man kan først deltage i pointjagt og eclectic, når kontingentet er betalt.

Nye medlemmer der starter som gæstespillere, vil få gæstefee fratrukket kontingentet, hvis de tilmelder sig for hele sæsonen senest 1.maj.

Der vil ikke blive udarbejdet startlister, man møder blot op fra kl. 14, hvor der indtil kl. 15 vil være en fra damedagen som sammensætter holdene. Spillere der kommer efter kl. 15 sammensætter selv hold.

Der er fællesspisning ca. kl. 19.30 – 20.00. Tilmelding til spisning i cafeen inden start på runden. Cafeen forsøger at lave en varieret menu til rimelig pris, og vi opfordrer alle til at deltage.

Damedagens bestyrelse 2017

Jette Abildgård  (Ja@jetteabildgaard.dk)