Både over­for dine kun­der og dit per­so­na­le er det popu­lært at tage en dag på gol­f­ba­nen.

Brøn­der­s­lev Gol­f­klub har de nød­ven­di­ge faci­li­te­ter – hvor alle også dem der ikke spil­ler golf kan del­ta­ge. Vi  kan også sør­ge for en let under­vis­ning for dem der ikke har prø­vet det før – og det nød­ven­di­ge udstyr til at spil­le med fin­des også i klub­ben.

Banen er noget for sig selv – vel­ple­jet og spil­bar for alle. Der er både udfor­drin­ger og gode ople­vel­ser under­vejs. I kan spil­le hele dagen – eller så læn­ge I har lyst, og efter spil­let kan I nye noget godt at spi­se og drik­ke i vor hyg­ge­li­ge gol­fca­fe. Kri­sti­an og Rik­ke laver det I måt­te ønske.

Under spil­let kan vi kom­me rundt på banen med lidt for­frisk­nin­ger og vi kan ind­læg­ge nog­le kon­kur­ren­cer på de enkel­te hul­ler ud over det at vin­de hul­let. Vi kan gøre dagen til noget helt spe­ci­elt.

En dag på gol­f­ba­nen giver både dine kun­der og dit per­so­na­le en ople­vel­se – frisk luft og lidt kon­kur­ren­ce sam­men­holdt med hyg­ge­ligt samvær. Gol­f­klub­ben har åbent alle ugens 7 dage.

Vi har stor erfa­ring i at lave gol­far­ran­ge­men­ter, og som en af de stør­ste gol­f­klub­ber i Nord­jyl­land har vi de ret­te omgi­vel­ser.

Ring til Ulla Gade på tlf. 98823281– og lad hen­de kom­me med et godt for­slag.

Vi glæ­der os til at få jeres besøg.

Ulla Gade
For­ret­nings­fø­rer